Nu vă jucați cu focul, lăsați-ne pe noi!
Cart: 0.00 lei 0

Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate

SC MOL SRL, avand punct de lucru in CRAIOVA, str. DR. VICTOR PAPILLIAN, nr. 28, BL. F13, AP 7, jud. DOLJ, Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J16/153/2000, CIF RO12855088, respectă cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale acestora către terți și să le folosească exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii si livrarea acesteia) precum și pentru informări comerciale cu privire la magazinul on-line www.semineemol.ro. Dacă logarea pe site-ul nostru s-a făcut prin contul de Facebook, Twitter, RSS sau Google+, mentionăm că SC MOL SRL va avea acces doar la numele și adresa dvs. de email. Personalul SC MOL SRL nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresele de e-mail a clienților săi unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializează, nu oferă, nu fac schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul magazinului on-line www.semineemol.ro nu divulgă adresele de e-mail ale utilizatorilor săi altor persoane care accesează paginile acestui site.

Nota de informare privind protecția datelor personale

SC MOL SRL respectă legile în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, www.semineemol.ro prin administratorul său SC MOL SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate, datele personale furnizate de către clienții săi. Datele colectate de site-ul www.semineemol.ro sunt: nume, prenume, adresa de livrare, email si telefon. Scopul colectării acestor date este: livrarea produselor comandate online și comunicarea de informații despre site și produse. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizată (persoana care a furnizat datele), partenerii contractuali ai operatorului, societăți bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare în scopul stabilirii contactului cu clienții, în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și în scopul îndeplinirii la timp și cu operativitate a livrării comenzilor, precum și în scopuri de marketing direct.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorul este informat ca Sc MOL Srl prelucreaza si stocheaza datele personale ale utilizatorilor. Sc MOL Srl ofera acces la datele utilizatorilor prin contul creat sau la adresa de e-mail contact@seminee-mol.ro Sc MOL Srl ofera dreptul de interventie asupra datelor, asta insemnand rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii sau a datelor incomplete sau inexacte. Sc MOL Srl ofera dreptul de opozitie. Clientul are dreptul de a se opune oricarei prelucrari a datelor personale. Nici un client Sc MOL Srl nu va fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate. Orice client are la dispozitie dreptul de a se adresa justitiei. Modalitatea de exercitare a drepturilor poate fi exercitata de clienti in urmatoarele moduri: Telefonic la numarul 0744 394 363, prin adresa de mail contact@seminee-mol.ro sau prin scrisoare la sediul Sc MOL SRL str. DR. VICTOR PAPILLIAN, nr. 28, BL. F13, AP 7, Craiova, jud. DOLJ.

Securitatea datelor

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor utilizatorilor, înregistrarea și autentificarea pe www.semineemol.ro implică o parolă. Site-ul folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor. In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA. In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: [MOL SRL] si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele [MOL SRL] sau pe serverele Romcard SA. In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI [www.semineemol.ro] SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL [www.semineemol.ro], VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI [www.semineemol.ro] SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Feedback

SC MOL SRL oferă posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, evaluări produse, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor implicate. Modificări ale politicii de confidențialitate Dacă vom considera că este necesară o schimbare a politicii noastre de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate va rugăm să ne contactați.Sc MOL Srl nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Minim 4 caractere