Nu vă jucați cu focul, lăsați-ne pe noi!
Cart: 0.00 lei 0

Cosuri de Fum Schiedel

Categorii Cosuri de Fum

Schiedel

Schiedel este mai mult decât o companie din domeniul evacuării gazelor provenite în urma procesului de ardere.
Este o afacere care a crescut constant şi sănătos.

Sisteme Ceramice

Având ca element central tubulatura de şamotă de înaltă calitate, sistemele de coşuri de fum ceramice se caracterizează prin siguranţă în exploatare şi durabilitate ridicată. Se recomandă folosirea acestor tipuri de coşuri de fum, datorită performanţelor lor ridicate privind rezistenţa la socurile termice.

Sisteme din Inox

Fabricate după o tehnologie avansată, dispunând de o soluţie de îmbinare performantă a tubulaturii şi de o accesorizare complexă, sistemele de coşuri de fum Schiedel, realizate din oţel inoxidabil special, prezintă avantajele unei greutăţi proprii foarte reduse şi a unei flexibilităţi extinse la montaj.

Sisteme Ceramice Profesionale
Cosuri de Fum

Schiedel Rondo

Coşul de fum Rondo este un sistem de cos tristrat ventilat (tubulatura samota, termoizolatie si manta prefabricata din beton usor). Termoizolatia este realizata din vata minerala bazaltica de inalta densitate, rezistenta la temperaturi înalte

Schiedel UNI

Este sistemul de cos de fum indeal pentru evacuarea fumului si gazelor de ardere provenite de la surse de caldura individuale (sobe de teracota, seminee), centrale termine ( mai putin cele in condensare ) precum si de la cazanele de mare putere, echipate cu arzatoare atmosferice sau cu camere de ardere in suprapresiune.


Acest sistem corespunde celor mai inalte exigente tehnice impuse de normele europene prin adaptabilitate universala din punct de vedere al combustibilului utilizat.

Schiedel UNI Advanced

Acest sistem de cos de fum a fost creat de catre  Schiedel ca si raspuns la tendintele pietei de a
dezvolta surse de caldura din ce an ce mai performante.
Este recomandat pentru sursele de caldura care functioneaza utilizand combustibil solid, lichid sau gazos.

Acest sistem de cos de fum este compatibil cu sistemele clasice de incalzire
(seminee, sobe, centrale cu ardere atmosferica etc.).

Prin alegerea sistemului de cos UNI ADVANCED gazele de ardere vor fi evacuate in siguranta fara sa afecteze mediul inconjurator sau mediul ambiant al spatiilor aflate in vecinatate

Schiedel Quadro Pro

Montarea centralelor termice proprii (indiferent de regimul de functionare – turbo sau condensatie) in apartamentele blocurilor de locuinte sau in locuintele multifamiliale, permite determinarea exacta, pentru fiecare familie în parte, a costurilor necesare încălzirii şi preparării apei calde.

Racordarea acestor centrale termice la un cos de fum colector Schiedel Quadro PRO, înseamna evacuarea gazelor de ardere in deplina siguranta, deasupra nivelului acoperisurilor si asigurarea unui aspect arhitectural corespunzator fatadelor cladirilor etajate.

Avand ca element central tubulatura de samota de inaltă calitate, sistemele de cosuri de fum ceramice se caracterizeaza prin siguranta în exploatare si durabilitate ridicata. Se recomanda folosirea acestor tipuri de cosuri de fum (indiferent de combustibilul utilizat de catre sursa de caldura), datorita performantelor lor ridicate privind rezistenta la actiunea coroziva a condensului acid si la socurile termice.

Sisteme Inox Profesionale
Cosuri de Fum

Schiedel ICS

Schiedel ICS / ICS ECO nu inseamna doar un element de constructie, ci o imbinare armonioasa intre tehnica de evacuare si edesignul modern. Nivelul ridicat de performanta al acestui sistem de cos de fum se reflecta in domeniul larg dfe aolicabilitate si eficienta maxima in functionare.

Dispunand de marcaj de conformitate CE, acest sistem de evacuare a gazelor de ardere poate functiona atat in regim uscat, cat si in regim umed (in prezenta condensatului, cu depresiune sau suprapresiune in canalul de fum)

In cazul centralelor in condensare se va folosi doar sistemul ICS insotit de garnitura de silicon

Schiedel Permeter

Cosul de fum Schiedel PERMETER, cu sectiune circulara, este un sistem pentru evacuarea gazelor de ardere provenind de la surse de incalzire care functioneaza cu combustibil solid, lichid sau gazos.
Peretele exterior, fabricat din otel galvanizat vopsit in camp electrostatic, este extrem de rezistent la zgarieturi

Pentru a se incadra perfect in designul ales pentru decorarea caminului dumneavoastra, cosul de fum se livreaza cu peretele exterior vopsit in culoare neagra.

Sistemul de cos Prima Plus a fost creat pentru cosurile de fum care nu prezinta eficienta si siguranta in functionalitate

Schiedel Permeter

Sistemul de cos de fum cu perete simplu Prima Plus, realizat din otel inoxidabil 316L, a fost dezvoltat pentru reabilitarea cosurilor de fum existente, din punct de vedere functional prezentand urmatoarele avantaje:
– gama extinsa de diametre
-greutate proprie redusa
-solutie performanta de imbinare a tubulaturii
-eficienta si siguranta in functionare

Minim 4 caractere