Urmariti-ne pe Facebook

View full size

Cos de fum din inox - Schiedel

Cosul de fum din inox - Schiedel : Poate fi livrat in : Craiova, Sibiu, Bucuresti, Brasov, Petrosani si in orice localitate din Romania.

Pentru preturi Contactati-ne la numarul de telefon afisat pe site.

More details

Cerere de informatii despre produs

- Sistemul de cos de fum din inox Schiedel poate fi adoptat pentru evacuarea gazelor de ardere in regim de functionare uscat sau umed, cu depresiune sau suprapresiune, indiferent de tipul de conbustibil utilizat, respectiv gazos, lichid sau solid. in cazul evacuarilor cu suprapresiune (max. 200 Pa, cu temperaturi maxime ale gazelor arse de 200 grd C) peretele interior al tubulaturii este prevazut de producator cu garnituri de etansare.
sistemul de cos de fum din inox ca si cel ceramic permite instalarea acestuia in interiorul precum si la exteriorul constructiei. instalarea cosului de fum din inox sau ceramic va fi efectuata de personal calificat cu respectarea reglementarilor de specialitate in vigoare si a normelor de securitate.


- Asiguram de asemeni si asistenta tehnica la montaj, numai la cererea montatorului.


- Stabilitatea cosului de fum din inox este asigurata prin prinderea acestuia de constructie, iar distantele dintre colierele de fixare fiind precizate de producator.


- In cazul cosurilor de fum nelegate de constructie asigurarea statica va avea la baza un proiect tehnic de executie.


- Sistemul de cos de fum din inox sau ceramic pus in opera beneficiaza de garantie daca sunt respectate instructiunile de instalare si intretinere ale poducatorului. La constructia cosului de fum se vor utiliza numai componente originale apartinand sistemului, fiind interzisa folosirea unor elemente prelucrate.


- Nu se va depasi inaltimea libera, respectiv 1,5m, aceasta inaltime poate fi mai mare numai prin montarea sub si deasupra ultimului colier de fixare, a cate unui colier de rigidizare statica.


- Distanta minima de siguranta fata de materialele conbustibile este stabilita de producator in functie de grosimea termoizolatiei si a diametrului interior al cosului de fum.


- Cosurile de fum din inox care deservesc o sursa de caldura pe lemne vor fi verificate si curatate cel putin de 2 ori pe an, in conditiile in care beneficiarul foloseste conbustibil de calitate si umiditate stabilita de producatorul generatorului de caldura.


- Curatarea cosului de fum din inox se va realiza cu perii din otel inoxidabil sau polipropilena avand diametrul mai mic sau egal cu cel al canalului de fum. Este interzisa aprinderea intentionata a depunerilor de funingine sau gudron in scopul curatirii cosului de fum.

Cosul de fum din inox Schiedel poate fi livrat in : Craiova, Sibiu, Bucuresti, Brasov, Petrosani si in orice localitate din Romania.

Scrie-ti recenzia

Cos de fum din inox - Schiedel

Cos de fum din inox - Schiedel

Cosul de fum din inox - Schiedel : Poate fi livrat in : Craiova, Sibiu, Bucuresti, Brasov, Petrosani si in orice localitate din Romania.

Pentru preturi Contactati-ne la numarul de telefon afisat pe site.

Scrie-ti recenzia

top