Urmariti-ne pe Facebook

GRATARE DE GRADINA

GRATARE DE GRADINA

Executam gratare zidite din caramida, gratare de gradina, barbecue, grill, barbeque, gratare de curte, sobe cu...

Executam gratare zidite din caramida, gratare de gradina, barbecue, grill, barbeque, gratare de curte, sobe cu plita pe lemne, cuptoare de pizza, rotisoare cu actionare electrica, seminee de gradina, gratare traditionale, gratare de caramida...
La comanda executam orice model de gratar, din orice tip de material si pe orice dimensiuni.

Ce poate fi mai placut pe timp de vara decat un gratar alaturi de cei dragi si prieteni? Un gratar in propria curte. Suntem echipa din spatele siteului www.seminee-mol.ro si pentru ca oricine locuieste la casa are nevoie si de gratare de gradina noi va oferim o paleta larga de modele ce incorporeaza atat zona pentru gatit, cat si un cuptor, afumatoare si multe alte elemente. Evident, acestea pot fi si configurate in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra.

De la gratare de gradina simple si clasice, pana la adevarate bucatarii de exterior

Gratarele de gradina au un trecut foarte interesant, si daca este sa privim la modul in care in trecut (sa zicem secole) oamenii foloseau acest tip de echipament pentru a-si gati painea sau pentru afumarea carnurilor si a branzeturilor. Ei bine, daca pe acea vreme, nu prea exista conceptul de gratare de gradina ci mai degraba despre o anexa foarte importanta a casei, in prezent acestea sunt piesele de rezistenta ale oricarei petreceri, indiferent de ocazie.

Spuneam ca va oferim diferite modele de gratare de gradina ce pleaca de la cele clasice, pastrand aspectul rustic, pana la cele moderne. Evident, pentru ca nici unul din clientii nostri nu este la fel, stim ca asteptarile dumneavoastra sunt tot timpul la cel mai inalt nivel. Asa ca, pentru a ridica niste gratare de gradina folosim materiale de cea mai buna calitate, dar si tehnici formate in cursul vastei noastre experiente de catre expertii nostri.

Cum alegeti tipul de gratar perfect pentru gradina dumneavoastra? Ei bine, noi va spunem ca trebuie sa tineti cont de un numar mic de aspecte foarte importante totusi. Spuneam ca aceste gratare de gradina pot fi echipate cu diferite elemente, incepand de la cele mai simple modele, pana la cele care incorporeaza si o hota. Evident, acestea sunt construite din caramida speciala care ofera bune caracteristici de rezistenta termica dar si o durabilitate excelenta.

O linie de gratare de gradina personalizabila

Spatiul destinat montarii gratarului trebuie sa fie unul amenajat optim. Astfel, este necesara eliminarea vegetatiei din zona, fie prin turnarea unei placi de beton pavaj de gradina sau alte modalitati. Acest lucru este indicat si din punct de vedere practic, dar si al sigurantei.

Toate tipurile de gratare de gradina sunt dotate cu spatii de stocare, fie ca este vorba de depozitarea lemnului, a carbunilor sau a ustensilelor folosite pentru gatit. Evident, zona principala a unor gratare de gradina este plita cu zona de foc, insa, in functie de dorintele dumneavoastra, asa cum spuneam si mai sus, putem echipa gratarul si cu un cuptor tip vatra dar si cu alte facilitati. Asadar, in cazul in care doriti sa incercati si alte tipuri de retete, inafara de cele la gratar, puteti folosi cuptorul pentru prepararea diferitelor mancaruri sau chiar si a painii sau a pizzei de vatra.

Modelele de gratare de gradina variaza de la cele de dimensiuni reduse, pana la cele extinse care ofera un spatiu generos de gatit dar si evacuare de dimensiuni mai mari. Asadar, fie ca aveti o gradina mica sau mare, noi va putem un model de gratar perfect pentru dumneavoastra. Va asteptam cu drag sa ne solicitati pentru a va construi un gratar pentru gradina dumneavoastra. Puteti solicita informatii dar si o oferta de pret personalizata pe siteul nostru, www.seminee-mol.ro/contact-us

Mai multe

34 produse
top